Sursa foto: Facebook/Valeriu Munteanu

Vicepreşedinta Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Daniela Bodrug, îl acuză pe liderul Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia (USB), Valeriu Munteanu, de „trădare”, după ce acesta a decis să se înregistreze în cursa electorală pentru funcţia de primar de Chişinău, ignorând apelul privind înaintarea unui candidat comun din partea unioniştilor în alegerile locale din Capitală, din 20 octombrie.

În cadrul unui mesaj video, Daniela Bodrug spune că „reprezentanții Mişcării Populare Anfimafie consideră că unioniştii pot învinge în Chişinău, doar dacă vor avea un candidat comun”

„Primul trădător şi primul responsabil de dezastrul în alegerile locale din municipiul Chişinău, în aceste momente depune actele pentru a se înregistra în campanie. Numele lui este Valeriu Munteanu. Nu ştiu dacă voi realizaţi ce dezastru începeţi prin a vă înregistra fiecare în această cursă electorală. Nu ştiu dacă realizaţi momentul critic şi grav care este acum, când avem un binom ACUM-Dodon şi cât de important este ca forţele unioniste să înainteze un singur candidat, superior celor de la binom, care să dea curaj şi încredere electoratului unionist că se poate învinge în această campanie”, a declarat Daniela Bodrug.

Anterior, Mişcarea Populară Antimafie a anunțat că nu înaintează un candidat la alegerile locale și a lansat o invitaţie către toate partidele unioniste din Republica Moldova, cu scopul de a identifica un candidat comun din partea forţelor unioniste la funcţia de primar al municipiului Chişinău, în alegerile locale din 20 octombrie.

Citește și: Valeriu Munteanu candidează din nou pentru funcția de primar al capitalei: „Garanția reînceperii luptei împotriva Rusiei”

Valeriu Munteanu, președintele Partidului Uniunea Salvați Basarabia, s-a înscris astăzi în lupta pentru funcția de primar al capitalei, după ce a candidat și anul trecut, în cadrul scrutinului anticipat din luna mai. Munteanu s-a prezentat drept „garantul și garanția luptei împotriva înțelegerilor netransparente și păguboase dintre blocul ACUM și PSRM”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here