Sursa foto: privesc.eu

Partidul Politc „ȘOR” și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Acesta a fost prezentat de liderul formațiunii, Ilan Șor, printr-un mesaj video, în cadrul unei conferințe de presă.

Candidatul înaintat este Valerii Klimenko, fost consilier municipal.

În cadrul mesajului video Ilan Șor a declarat că „doar împreună cu acest om putem face o echipă puternică cu care vom putea schimba capitala noastră, să spunem „Da!” noilor programe sociale, sa spunem „Da!” la tot ce trebuie de făcut în această capitală”.

„Îmi este rușine de politicienii actuali care au transformat din Chișinău într-o gunoiște. Noi vom demonstra încă o dată cum se repară rapid străzile. Noi nu ne vom lăuda cu achiziția a 2 troleibuze. Noi vom crea un nou parc de transport public. Vom face din Chișinău cea mai frumoasă capitală din CSI”, a adăugat Șor.

La rândul său, Klimenko a declarat că „în Chișinău nu au fost oameni de treabă, doar ne mințeau și ne mințeau”.

„Eu vreau să termin cu toate aceste probleme pentru totdeauna. Promit chișinăuienilor că voi deveni un manager profesionist”, spune Klimenko.

Partidul ȘOR a anunțat că, pentru scrutinul din 20 octombrie curent, va desemna candidați în majoritatea localităților din Republica Moldova.

„Vom participa în toată țara la alegerile locale din 20 octombrie. Noi suntem siguri că candidatul nostru la funcția de primaru general al Chișinăului va câștiga alegerile. Vom avea posibilitatea să implementăm toate proiectele bune pe care le-am realizat la Orhei”, a declarat Marina Tauber.

La alegerile parlamentare din 24 februarie, Valerii Klimenco a candidat pe poziția a șaptea în lista Partidului „ȘOR” în circumscripța națională și a fost candidatul formațiuni și în circumscripția nr. 48, din Transnistria.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here