Deputatul Alexandru Slusari îl îndeamnă pe Valeriu Lazăr „să pregătească bani pentru avocați în cadrul unor procese penale pentru activitatea lui ”fructuoasă” în 2013”.

Replica lui Slusari vine după ce astăzi Valeriu Lazăr a declarat că pocesul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău a avut loc „perfect legal”, iar aeroportul nu ar trebui reîntors în gestiunea statului și i-a acuzat pe Igor Munteanu și Alexandru Slusari că ar fi făcut mai multe „afirmații false” la adresa sa.

„Azi a ieșit la rampă avocatul lui Shor, Valeriu Lazăr. Omul are tupeu să ne dea lecții de economie, după dezastru lăsat în urma lui. El știe precis că în 2013 un interes sporit față de concesionarea Aeroportului au avut companiile renumite occidentale. Însă concursul a fost aranjat și corectat din mers sub un singur personaj – Ilan Shor, care în paralel deja ciuruia BEM, cedat tot cu contribuția ministerului economiei. Sub semnătura lui Lazăr Aeroportul a zburat în ofshore”, scrie Slusari pe pagina sa de Facebook.

Citește și: (VIDEO) Valeriu Lazăr: „Nu mă asociez cu cei care își doresc întoarcerea aeroportului în proprietatea statului”

Referitor la faptul că „Lazăr consideră ideea anulării concesionării Aeroportului drept promisiunea electorală”, deputatul susține că „probabil în opinia lui Lazăr acest lucru este mai rău decât o promisiune oligarhică și înțelegerea obscură, executată de un fost ministru a lui Plahotniuc”.

„Înțeleg că Valeriu Lazăr nu duce lipsa de bani. Dar sfatul meu ca el să nu-i piardă în judecata cu deputați, care sunt abilitați să vină cu aprecierea politica acțiunilor/inacțiunilor marelui economist Lazăr. Mi se pare că ar fi mai oportun ca dânsul să pregătească bani pentru avocați în cadrul unor procese penale pentru activitatea lui „fructuoasă” în 2013”, a conchis Slusari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here