Maria Ciobanu: „Bătălia pentru APL va fi una „moldovenească””

Autor: , in Politic / 15 septembrie, 2019, 12:37

„Se simte deja că bătălia pentru APL va fi una „moldovenească”, adică, în cele mai dese cazuri, suntem îndemnați să votăm răul mai mic”. Afirmația vine din partea deputatului Blocului ACUM, Maria Ciobanu, fiind revoltată de acțiunile unor candidați pentru alegerile locale generale, care „folosesc” persoane publice pentru interesul lor.

„Discuția mea de ieri cu un bun cunoscut era gata să se transforme într-o banală ceartă, de aceea m-am grăbit să închid telefonul. Dânsul căuta să mă convingă că în localitatea lui de baștină nu este o altă candidatură mai bună la funcția de primar decât actualul primar pupincurist, care se laudă că i-a folosit pe toți liderii de partide. Pentru actualul primar „folosirea” oamenilor este o calitate, nu un defect”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Mariei Ciobanu, unii candidați la alegerile locale generale au trecut și la intimidări.

„Mai nou, acesta a atenționat-o pe o angajată la Casa de Cultură că va fi destituită din funcție, dacă soțul ei se mai fotografiază cu mine. Nici nu știu ce să gândesc. Probabil, are nevoie de serviciile unui medic”, s-a întrebat Ciobanu.

Totodată, deputatul Blocului ACUM susține că „localitățile au nevoie de luptători, de persoane cu demnitate, cu viziune clară asupra a ceea ce urmează să întreprindă, dar nu de derbedei care au însușit de la viață că succesul depinde de cum îi poți „folosi” pe cei mulți în interesul tău meschin”.

„Prea mulți „partizani” pe metru pătrat au apărut și ei categoric nu trebuie crezuți. Lupta de partizani ține de o epocă apusă”, a mai adăugat Maria Ciobanu.

La final, deputatul susține că va vota o persoană care preferă să piardă cu capul sus, dar nu pe cineva care să câștige doar cu „folosirea” celor creduli”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *