Sursă foto: privesc.eu

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, critică decizia lui Octavian Țîcu de a candida la funcția de primar al Chișinăului, în condițiile în care Blocul ACUM, din care ambii fac parte, l-a înaintat pe Andrei Năstase la această funcție.

Popșoi îi sugerează lui Țicu să își depună mandatul de deputat, după cele anunțate astăzi într-o conferință de presă, pe motiv că asta ar face un „bărbat adevărat”.

Citește și: Slusari comentează intenția lui Țicu de a candida la șefia Chișinăului: „O surpriză neplăcută, care dezbină forțele proeuropene”

„Vreau sa îi urez succes fostului coleg Țicu să ia mai multe voturi decât Valeriu Munteanu, Ruslan Codreanu sau, în cel mai rău caz, nu mai puține decât Vladimir Cebotari. Dl Tîcu va avea o concurență acerbă pentru un loc în subsolul clasamentului. Dacă pentru asta merită să dai cu piciorul în cei care au muncit și te-au adus în Parlament…? Un bărbat adevărat într-o asemenea situație își depune mandatul”, a comentat Mihai Popșoi.

Amintim că, Octavian Țicu a anunțat că părăsește fracțiunea Platformei DA, din cadrul Blocului „ACUM Platforma DA și PAS”, motivând că nu este de acord cu ceea ce se întâmplă în interiorul Blocului, dar și cu acordul semnat de curând cu PSRM. În continuare, acesta va rămâne în Parlament, poziționându-se drept deputat independent în cadrul Blocului ACUM.

Citește și: Țîcu va candida la funcția de primar al capitalei; Apel către „prietenul” Andrei Năstase

Totodată, Țicu a anunțat că va candida la funcția de primar al Chișinăului. Acesta a declarat că a luat această decizie pentru a nu admite ca „un isteric precum Ion Ceban să ajungă primar” sau un „trădător și mincinos care este Igor Dodon să fie omniprezent într-o societate care are prevederi constituționale foarte clare”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here