Sursa foto: Captură privesc.eu

Deputatul Octavian Țicu părăsește fracțiunea Platformei DA, din cadrul Blocului „ACUM Platforma DA și PAS”, motivând că nu este de acord cu ceea ce se întâmplă în interiorul Blocului, dar și cu acordul semnat de curând cu PSRM.

În cadrul unei conferințe de presă, Țicu a amintit de valorile în baza cărora a fost format Blocul ACUM și de campania electorală pentru parlamentare, punctând însă că, comunicarea din interiorul Blocului nu mai este eficientă, astfel nu mai vrea să se regăsească în rândurile acestuia.

„Am trecut împreună o campanie electorală, în care am călcat glodul mai multor circumscripții și am avut, cred eu, o colaborare frumoasă în Blocul ACUM, care nu s-a păstrat în condițiile guvernării. M-am expus împotriva acordului cu PSRM. (…) Consider că am epuizat toată capacitatea de a influența lucrurile în Bloc. Rivalitățile din interiorul Blocului ACUM, lipsa de coeziune și politizarea schimbării făcute între PSRM, PAS și Platforma DA au compromis foarte mult valori Blocului ACUM”, a spus Octavian Țicu.

Acesta a amintit și de alegerea lui Vladimir Țurcanu în calitate de președintele al Curții Constituționale, punctând că regretă că l-a votat în Parlament.

„Am regrete enorme cum a fost ales președintele Curții Constituționale. Îmi vine să-mi tai mâinile pentru că l-am votat în Parlament”.

Cu referire la acordul votat luni de Blocul ACUM și PSRM, Țicu a declarat că „semnarea acestuia este o eroare politică, care legitimează PSRM și compromite valorile promovate de Blocul ACUM”.

Acesta a declarat că în continuare va rămâne în Parlament, poziționându-se drept deputat independent în cadrul Blocului ACUM.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here