Sursa foto: Privesc.eu

Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, s-a lansat în campanie electorală pentru cel de-al patrulea mandat de primar al Capitalei, declarând că nu are concurență în aceste alegeri.

Chirtoacă susține că a decis să candideze din nou deoarece „Dodon și Plahotniuc m-au scos ilegal de la Primărie”, iar cei care l-au precedat la șefia Capitalei nu au fost în stare că mențină „ceea ce am făcut eu în 10 ani”.

„Timp de 12 ani în care au furat miliardul, Banca de Economii, Air Moldova și altele, ei nu au adus rezultate. Vai de capul lor. În timp cei ei furau, noi munceam. (…) Au distrus ceea ce am făcut eu 10 ani în urmă. Spre exemplu, au distrus Stația de Epurare. Au împuțit aerul la propriu. Nu au fost în stare să mențină ceea ce am făcut eu. Locuitorii ar putea spune că am avut suficient timp ca să fac anumite lucruri și nu mai trebuie să candidez. Dar eu nu am fost lăsat să-mi duc proiectele până la capăt și, întrebarea este – ore cei care vor veni la Primărie vor fi în stare să facă asta? Eu spun că nu, deoarece scopul lor principal este ca eu să nu ajung din noul la Primărie”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Liderul PL susține că „Plahotniuc și Dodon nu au fost în stare să lupte în fața mea și au recurs la dosare penale, iar pe lângă acești doi ticăloși astăzi se învârtesc o mulțime de hiene care vor să rupă din mine și să îmi ia locul”.

În același timp, Chirtoacă se arată încrezător că va obține cel de-al patrulea mandat de primar al Capitalei, precizând că „eu nu am concurență în aceste alegeri”.

„Poate o să considerați că e lipsă de modestie, dar singurul concurent al meu este percepția formată asupra activității mele prin intermediul zvonurilor, televiziunilor cumpărate. Într-o țară democratică, de exemplu în România, eu aș câștiga din primul tur, fără niciun fel de discuții”, a spus Dorin Chirtoacă.

Chirtoacă a câștigat primul mandat de primar al capitalei în 2007, fiind reales în funcție în 2011 și 2015. El a fost însă suspendat din funcție în 2017, după ce i-a fost deschis un dosar penal în privința proiectului privind parcările cu plată. A demisionat din funcție în 2018.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here