Bătaie la o discotecă din Telenești soldată cu decesul unui tânăr. Altul a fost transportat la spital

Autor: , in Social / Uncategorized / 29 septembrie, 2019, 13:59

Un tânăr a murit, iar altul a ajuns la spital după ce au fost înjunghiați de doi băieți la o discotecă din satul Crăsnășeni din raionul Telenești. Nenorocirea a avut loc noaptea trecută.

Aseară, în jurul orei 23.30, poliția locală a fost alertată de un bărbat, locuitor al satului Crăsnășeni, raionul Telenești, potrivit căruia, mai multe persoane s-au luat la pumni lângă un magazin din localitate.

„La fața locului, polițiștii au stabilit că, două persoane necunoscute, care au venit din alt sat la discoteca din satul Crăsnășeni, Telenești, au sărit la bătaie, iar într-un moment, aceștia au înjunghiat doi tineri de 19 ani. Unui băiat i-a fost aplicată o lovitură cu cuțitul în zona abdomenului, iar altuia – o tăietură în regiunea feței. În drum spre spital, unul dintre ei a decedat, iar celălalt a fost internat în Secția de Internare”, a spus pentru Cotidianul.md, ofițerul de presă al IP Telenești, Irina Burdujan.

După ce au comis fapta, tinerii, veniți din satul Țibirica, raionul Călărași, au fugit de la fața locului, însă, nu pentru mult timp. Băieții de 20 și respectiv 23 de ani au fost identificați de către polițiști și escortați la IP Telenești. Aceștia urmează să fie reținuți.

Pe cazul dat a fost pornită urmărire penală pe faptul vătămării intenționate grave a integrității corporale, soldate cu decesul persoanei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X