Ilan Șor, anunțat în căutare internațională, este convins că va reveni în foarte scurt timp în spațiul public, menționând într-o emisiune televizată că nu este atât de departe „precum și-ar dori” dușmanii săi.

Ilan Șor a declarat într-o intervenție în direct la Televiziunea Centrală că intenționează să revină în spațiul public în foarte scurt timp.

„Dacă aș fi vrut să plec din spațiul public o făceam demult și astăzi nu m-ați fi auzit. Dacă aș fi vrut să locuiesc în oricare altă țară, demult o făceam. Dar eu voi trăi în Moldova și foarte curând voi fi alături de voi”.

Fiind întrebat unde se află, Ilan Șor, din motive de securitate, a evitat să ofere un răspuns clar, dar a menționat că este mai aproape decât și-ar dori dușmanii săi. Iar din declarațiile sale ar putea reieși că se află chiar pe teritoriul Republicii Moldova

„Sunt nu atât de departe cât s-ar părea și nu atât de departe cât ar vrea dușmanii mei să fiu. Moldova nu este atât de mică precum pare a fi pe hartă”, a declarat politicianul.

Pe parcursul emisiunii, Ilan Șor a repetat în câteva rânduri că va reveni foarte curând în spațiul public și și-a exprimat convingerea că actuala coaliție de guvernare se va destrăma în scurt timp și lucrurile se vor schimba.

De menționat că, la finele lunii august șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu, a confirmat că Ilan Șor se află în Israel, țară care nu își extrădează cetățenii. âDe menționat că Șor deține și cetățenia Israelului.

„S-a confirmat faptul că el este în Israel. Colegii de acolo ne-au comunicat că la o dată anumită, nu-mi aduc aminte acum exact ziua, el are intrare la frontieră în Israel”, a precizat Țentiu.

Ilan Șor a rămas fără imunitate parlamentară, aceasta fiindu-i ridicată la solicitarea procurorului interimar Dumitru Robu. Acesta poate fi arestat, dacă va fi identificat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here