Șoferița vinovată de accidentul de la Buiucani ar fi a avut o alcoolemie mult peste limita admisă

Autor: , in Auto / Social / 2 octombrie, 2019, 08:03

Șoferița care a provocat accidentul din 30 septembrie, din sectorul Buiucani, ar fi avut o alcoolemie mult peste limita admisă în Republica Moldova, de 1.28 g/l, susține jurnalistul specializat pe teme auto Constantin Mihalachi.

Mihalachi a scris pe pagina sa de Facebook că a primit pe surse informația despre alcoolemia pe care ar fi avut șoferița, una care depășește cu mult limita admisă în Republica Moldova, de doar 0,15 g/l.

Amintim că încă nouă persoane care au avut de suferit în urma accidentul produs în sectorul Buiucani al Capitalei sunt internate la Spitalul de Urgență. Starea șoferiței, care a provocat accidentul, este extrem de gravă, iar o altă femeie se află în secția de reanimare, starea de sănătate a acesteia fiind însă stabilă.

„În urma accidentului, 25 de persoane s-au adresat pentru îngrijiri medicale. 14 au fost externate, iar, la moment, 9 persoane rămân internate la Institutul de medicină urgentă. O femeie beneficiază de anestezie și terapie intensivă, aflându-se în stare extrem de gravă. O altă femeie continuă tratamentul în secția de reanimare. Ea rămâne în stare gravă, dar stabilă”, a precizat medicul Spitalului de Urgență, Vasile Sovgur.

Potrivit poliției, șoferița conducea cu 130 km/h în momentul accidentului. Ea a avut numeroase încălcări în ultimii ani, făcând și 6 luni de închisoare din acest motiv.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X