(FOTO) Mai mulți pedagogi au primit diplome din partea Parlamentului, pentru activitate didactică de succes

Autor: , in Social / 3 octombrie, 2019, 15:26

Mai multe cadre didactice din instituții de învățământ preuniversitar și universitar din țară s-au învrednicit de Diplome ale Parlamentului Republicii Moldova – gradul I, oferite pentru activitate didactică de succes, dedicație și contribuție valoroasă în dezvoltarea învățământului.

Diplomele le-au fost înmânate de Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, în cadrul unui eveniment festiv dedicat Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţământ care este marcată pe 5 octombrie.

Zinaida Greceanîi a remarcat că munca educatorilor și profesorilor depășește domeniul educațional.

”Sunteți și pedagogi, și manageri, și asistenți sociali. Iar uneori sunteți nevoiți să vă asumați și rolul de părinți sau de bunei. Reușiți, în condiții deloc simple, să vă aduceți aportul inestimabil la educarea tinerei generații. De aceea meritați respectul nostru profund și toată admirația”, a menționat Președintele Parlamentului.

Speakerul a mai remarcat faptul că astăzi, într-o lume bazată pe cunoaștere, profesia de pedagog devine tot mai importantă și își recapătă încrederea și respectul de altă data.

În context, Zinaida Greceanîi a subliniat că, împreună cu angajații din sistemul de învățământ, politicienii vor continua să identifice soluții pentru o viață decentă și condiții prielnice de activitate a pedagogilor.

Evenimentul de omagiere a cadrelor didactice pentru succesele obținute se încadrează în campania de comunicare dedicată dascălilor, lansată de Parlament cu scopul de a consolida comunicarea cu cadrul profesoral din țară și de a crește prestigiul profesiei de pedagog, inclusiv prin sensibilizarea opiniei publice.

Sursa foto: parlament.md
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X