Reacția lui Messi la informațiile că ar avea probleme personale cu Griezmann

Autor: , in Sport / 3 octombrie, 2019, 15:17

Argentinianul Lionel Messi, căpitanul lui FC Barcelona, a asigurat că nu are „nicio problemă” personală cu francezul Antoine Griezmann, noul său coechipier, dezminţind zvonurile referitoare la integrarea mai dificilă în vestiarul catalan a fostului atacant al lui Atletico Madrid.

„Nu avem nicio problemă, desigur. Învăţăm să ne obişnuim unul cu altul. Relaţia este bună cu toată lumea, iar vestiarul este unit”, a spus Messi după victoria la limită obţinută de Barca în faţa liderului din Serie A, Inter Milano (2-1), miercuri seara, în cadrul etapei a doua a Ligii Campionilor, scrie Agerpres.

Referindu-se la evoluţia echipei sale, liderul grupării de pe Camp Nou a spus: „Suntem conştienţi că nu traversăm cel mai bun moment şi aveam nevoie de această victorie pentru a lansa lucrurile. Începând de acum, trebuie să creştem în forţă. Venim după două succese în meciuri importante şi sperăm că această dinamică va continua”.

Antoine Griezmann, venit în această vară la Barca, în schimbul sumei de 120 milioane euro, a explicat marţi, în cursul unei conferinţe de presă, că „nu vorbeşte prea mult” cu Messi, exprimându-şi dorinţa de a dezvolta o „conexiune” mai bună pe teren cu acesta.

Presa iberică a scris că starul argentinian ar fi preferat o întoarcere a brazilianul Neymar de la Paris Saint-Germain în locul recrutării campionului mondial francez.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X