Sursa foto: kanald.ro

Un bărbat din raionul Telenești a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru omorul a doi vecini, la care se refugiase concubina acestuia în urma unui conflict.

Situația care a dus la crearea conflictului și comiterea crimei a pornit în timp ce aceștia doi consumau băuturi alcoolice alături de co-echipierii de muncă, după ce au plantat copaci pe un deal din preajma localității. În urma unui conflict cu concubina, aceasta s-a refugiat la vecini. Făptașul, totuși, a venit la aceștia în noaptea celei de-a doua zile, împreună cu un amic, ca să o ia pe femeie înapoi acasă.

Însă, atunci când a venit, agresorul a deteriorat ușa vecinilor, ceea ce a generat un alt conflict.

„Cei doi l-au lovit repetat pe vecin și concubina acestuia cu o bucată de lemn, până au căzut la pământ. Între timp, concubina făptașului, pe care acesta o căuta, a părăsit casa victimelor la care se refugiase. Ulterior, când făptașul a revenit la victime, a văzut că aceștia au murit și a chemat oamenii legii”, precizează procuratura.

Bărbatul nu este la prima sa abatere de acest fel. De fapt, acesta comis crima după doi ani de la ispășirea pedepsei pentru un alt omor, iar pe de altă parte acesta și-a recunoscut vina și a solicitat judecarea cauzei în procedură simplificată (ceea ce poate rezulta în aplicarea unei pedepse reduse).

Astfel că, Judecătoria Orhei l-a condamnat pe agresor la o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de 30 de ani.

În cazul celui de-al doilea făptaș, instanța de judecată este în curs de examinare separată a cauzei penale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here