Două imagini cu noua generație Volkswagen Golf de pe linia de producție au apărut pe o pagină de Facebook din Cehia a fanilor mărcii germane cu numai 9 zile înainte de prezentarea oficială.

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată oficial în cursul zilei de 24 octombrie, iar în ultima perioadă germanii au mărit suspansul înaintea lansării cu o serie de informații despre noutățile pregătite, scrie Automarket.ro.

Iată însă că primele imagini fără camuflaj cu hatchback-ul compact au apărut pe internet pe o pagină de Facebook din Cehia a fanilor mărcii.

Chiar dacă sunt de o calitate modestă, cele două fotografii arată practic o parte din designul partii frontale și din interiorul noii generații. Prezența unor stickere pe parbriz sugerează că ambele imagini au fost realizate pe linia de producție, mai ales că producția a debutat efectiv la uzina de la Wolsburg la începutul lunii octombrie.

Prima imagine sub camuflaj cu noul Golf 8 a fost publicată la sfârșitul lunii august, la câteva luni după o imagine cu interiorul „scapată” într-un document oficial și urmată la începutul lunii octombrie de două schițe.

De asemenea, se cunosc deja și o serie de detalii tehnice despre noul Golf 8, care va putea fi achiziționat în două versiuni plug-in hybrid. Cea mai performantă dintre ele va avea 245 CP și se va adresa celor care doresc un plug-in hybrid de performanță, în timp ce varianta de bază va avea 204 CP și va avea drept țintă clienții care doresc să adopte tehnologiile verzi. Totuși, doar versiunea mai puternică va fi comercializată sub numele Golf GTE.

De asemenea, știm deja că viitorul Golf 8 va avea funcții autonome extinse, va fi conectat în permanență la internet și va oferi sisteme de siguranță și conectivitate de referință pentru industria auto.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here