captura video

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Băcioi, riscă până la 3 ani de închisoare, pentru că la 14 octombrie curent, a răpit un automobil de model „Renault Insigna” de la o spălătorie auto în care activa pe un termen de probă.

Potrivit Poliției Capitalei, proprietarul automobilului în vârstă de 23 de ani a alertat oamenii legii precum că, i-a fost răpit automobilul de pe șoseaua Muncești.

„Tânărul a lăsat autoturismul a spălătorie auto la data de 13 octombrie și urma să îl ia la data de 14 octombrie, iar când a venit după automobil, acesta nu mai era”, precizează instituția.

În cele din urmă, polițiștii au stabilit că mașina a fost răpită de către un tânăr care activa pe un termen de probă la spălătoria auto de pe șoseaua Muncești și fără consimțământul proprietarului a luat automobilul, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

În cadrul investigațiilor, individul, cât și mașina, a fost găsit în comuna Băcioi. Ulterior, acesta a fost escortat la inspectorat.

„Suspectul și-a recunoscut vina și a spus polițiștilor că în momentul în care a răpit automobilul, el se afla sub influența alcoolului. Doar a vrut să se plimbe cu ea prin oraș”, mai adaugă oamenii legii.

Ieri, tânărul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport. De asemenea, riscă o amendă de la 29.000 până la 67.500 de lei sau privarea de libertate până la 3 ani.

Prejudiciul cauzat proprietarului automobilului este de 116.370 de lei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here