(VIDEO) Declarațiile lui Ion Ceban după închiderea secțiilor de vot: „Voi respecta alegerea făcută”

Autor: , in Actualitate / Politic / 20 octombrie, 2019, 21:10

Candidatul PSRM la funcția de primar al mun. Chișinău, Ion Ceban, face declarații după închiderea urnelor de vot.

Ceban a mulțumit celor care au participat la vot, indiferent pentru cine au votat, pentru că „prin exemplul personal demonstrează că trebuie să votăm și să alegem soarta Chișinăului și a țării”.

Socialistul a declarat că „voi respecta alegerea făcută”, iar celor aleși le-a transmis „să țină cont de ceea ce au spus în această campanie și să nu uite, nici pentru o secundă, angajamentele făcute”.

„În campanie mi-am propus să vin cu soluții la multe probele, care știu că pot fi rezolvate. Am planuri concrete, idei concrete, soluții concrete și o echipă care să implementeze proiectele care așteaptă să fie puse în aplicare de ani de zile. Indiferent pentru cine au votat astăzi locuitorii mun. Chișinău și a celor 18 suburbii și 33 de localități din componența acestora eu voi respecta alegerea și neapărat sunt sigur că deja în viitorul foarte apropiat vom pune în realizare absolut toate planurile. Sunt deschis la ideile care vin din partea celorlalți contracandidați și dacă ele vin să completeze programul propus de mine, neapărat voi ține cont de acestea”, a mai spus Ion Ceban.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X