(FOTO) Prima imagine cu noua Skoda Octavia

Autor: , in Auto / 21 octombrie, 2019, 14:32

O imagine cu noua generație Skoda Octavia a fost publicată accidental în configuratorul online al mărcii, chiar dacă prezentarea oficială va avea loc abia în 11 noiembrie.

Skoda a început campania de marketing pentru lansarea oficială a noii generații Octavia, care va fi prezentată în 11 noiembrie, scrie Automarket.ro.

Constructorul ceh a dezvăluit săptămâna trecută o serie de schițe cu noua generație, iar acum a publicat accidental o imagine cu designul exterior în configuratorul online al mărcii.

Imaginea scoate în evidență o serie de elemente care au putut fi identificate ușor în schițele precedente, cum ar fi renunțarea la farurile duble în favoarea unui design tradițional. În schimb, luminile de ceață au o poziție diferită în imaginea preluată din configurator, însă este posibil ca acest lucru să fie valabil pentru o altă echipare decât cea din schițele oficiale.

Schițele prezentate anterior de Skoda sugerează o serie de modificări și la stopuri, iar numele mărcii va fi inscripționat pe partea din spate în locul logo-ului, așa cum procedează producătorul ceh de la lansarea noului Scala.

De asemenea, noua Octavia va primi o serie de îmbunătățiri și la interior, inclusiv la instrumentarul de bord, consola centrală și volan, iar cele mai multe noutăți vor fi preluate de la Scala.

Nu există detalii oficiale despre versiunile de motorizare, însă potrivit unor informații din presa internațională noua Octavia va fi disponibilă atât cu motoare diesel și pe benzină, cât și cu versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid. Cel mai probabil, varianta plug-in hybrid va împrumuta sistemul PHEV de la viitorul Volkswagen Golf GTE, disponibil în versiuni de 204 CP și 245 CP.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X