(VIDEO) Amenda uriașă pe care o riscă un șofer care a trecut intenționat cu mașina într-o baltă și a stropit o femeie

Autor: , in Externe / 21 octombrie, 2019, 12:11

O femeie a fost udată din cap până în picioare după ce un șofer a trecut intenționat cu mașina într-o baltă și a stropit-o.

Imaginile surprinse cu o cameră de bord în Stafford, Marea Britanie, au fost postate online. Clipul a fost însoțit și de o explicație a celui care le-a postat: „Șoferul acestui Audi a condus agresiv în direcția greșită ca o să stopească pe femeia respectivă. Toate datele tale vor ajunge acum la poliție. Bucură-te de amendă și de punctele de penalizare. Am oprit ca să văd ce s-a întâmplat cu femeia și era foarte afectată”, potrivit digi24.ro.

Clipul a stârnit furia utilizatorilor care au postat sute de comentarii pline de cuvinte injurioase la adresa șoferului care a făcut acest gest.

Nu a durat foarte mult și poliția a aflat despre eveniment de pe rețelele sociale. „Poliția a luat legătura cu persoana care a postat clipul și a solicitat imaginile needitate. Șoferul se poate aștepta acum la o amendă foarte frumoasă”, a transmis un purtător de cuvânt.

Potrivit legilor în vigoare, șoferul care stropește neintenționat o persoană riscă amendă de 100 de lire sterline, dar dacă este vorba de un act intenționat, amenda poate urca până la 5.000 de lire sterline.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X