(VIDEO) Contrabandă cu droguri în sudul țării: 15 kg de marijuana depistate și două persoane reținute de PCCOCS

Autor: , in Social / Uncategorized / 21 octombrie, 2019, 11:27

Contrabandă cu droguri în sudul țării. Doi bărbați au fost reținuți de ofițerii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organiza și Cauze Speciale (PCCOCS), iar o femeie este cercetată în stare de libertate pentru comercializarea ilegală a drogurilor în Federația Rusă.

Timp de 2 luni, ofițerii PCCOCS au efectuat 7 percheziții în satul Cioc-Maidan, UTA Găgăuzia și satul Pelinei, raionul Cahul. Prin urmare, au fost depistate și ridicate droguri în proporții deosebit de mari, pregătite pentru comercializare. Este vorba de circa 50 de tufe de plante de marijuană, cu înălțime mai mare de 2 metri, crescute și îngrijite, dar și circa 15 kg de marijuană în stare uscată.

În cadrul descinderilor au fost reținuți doi membri ai grupului criminal organizat – bărbați în vârsta de 37 și respectiv 41 de ani. O femeie în vârstă de 31 ani este cercetată în stare de libertate, așa cum are un copil nou-născut.

Actualmente, sunt întreprinse măsurile necesare pentru identificarea altor eventuali membri ai grupului infracțional, inclusiv a tuturor faptelor de contrabandă cu droguri în Federație Rusă.

Dacă vor fi găsiți cele trei persoanele riscă o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de până la 15 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X