(VIDEO) TOP Cinema: Cinci cele mai vizionate filme în weekend

Autor: , in Cultură/Media / 21 octombrie, 2019, 11:33

Cel de-al doilea film „Maleficent”, „Mistress of Evil”, cu Angelina Jolie, Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Lungmetrajul fantasy „Maleficent: Mistress of Evil” a generat, la debut, încasări de 36 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Regizat de Joachim Rønning, filmul le are în centru pe Maleficent şi tânăra pe care a botezat-o, Aurora. Ele încep să pună sub semnul întrebării legăturile complexe de familie, pe măsură ce sunt atrase în direcţii opuse. Primul film „Maleficent” a fost lansat în urmă cu cinci ani.

„Joker”, de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix şi Robert De Niro în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a doua în clasament, după două săptămâni petrecut în top. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 29,2 milioane de dolari. În total, de la debut, producţia Warner Bros. a generat încasări de 737,5 milioane de dolari, la nivel global.

Filmul „Zombieland 2: Double Tap”, cu Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin şi Emma Stone în distribuţie, a debutat pe locul al treilea. Regizată de Ruben Fleischer, în continuare protagoniştii au de-a face cu zombii evoluaţi, cu alţi supravieţuitori şi cu provocările noii şi improbabilei familii pe care o formează. Columbus, Tallahasse, Wichita şi Little Rock se mută într-o zonă în care trebuie să facă faţă pericolului care se iveşte la fiecare colţ.

În primul weekend pe marile ecrane nord-americane, filmul a generat încasări de 26,7 milioane de dolari.

Locul al patrulea a fost ocupat de animaţia „The Addams Family”, bazată pe benzile desenate cu acelaşi nume ale lui Charles Addams şi regizată de Conrad Vernon şi Greg Tiernan. Lungmetrajul a coborât două locuri în top după ce a generat încasări de 16 milioane de dolari în al doilea weekend de la debut.

Filmul SF „Gemini Man”, regizat de Ang Lee, cu Will Smith şi Clive Owen în distribuţie, a coborât tot două locuri în top, până pe cinci. În al doilea weekend, lungmetrajul a generat încasări de 8,5 milioane de dolari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X