PG: Detalii despre perchezițiile efectuate în vagoanele-restaurant ale trenurilor care circulă în afara țării. Reacția conducerii CFM

Autor: , in Social / Uncategorized / 23 octombrie, 2019, 12:37

Procuratura Generală vine cu detalii despre perchezițiile efectuate la Î.S. „Calea Ferată din Moldova”. Procuratura municipiului Chișinău a demarat descinderile în cazul vagoanelor-restaurant ale trenurilor care circulă în afara Republicii Moldova, pe faptul transportării băuturilor alcoolice și alte mărfuri, în baza documentelor falsificate.

„Dosarul penal a fost pornit în temeiul bănuielii rezonabile, privind comiterea infracțiunii de confecţionare, deţinere, vânzare sau folosire a documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false. Operațiunea este în desfășurare și are loc de comun cu ofițerii Secției de coordonare a activității de urmărire penală a Departamentului de Poliție”, anunță Procuratura.

De asemenea, și conducerea CFM a venit cu o precizare în acest sens. Potrivit unui comunicat de presă al întreprinderii, perchezițiile au fost efectuate la solicitarea Serviciului Securitate Internă (SSI), „pentru a trage la răspundere angajații CFM care sunt bănuiți de implicare în activități ce fac obiectul unor investigații, de acest fel, de depășirea atribuțiilor de serviciu, făcând uz de anumite metode pentru însușirea mijloacelor financiare de la CFM”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X