Rețineri cu focuri de armă la frontiera de stat. Un bărbat a încercat să treacă ilegal granița și să fugă de polițiști

Autor: , in Social / Uncategorized / 24 octombrie, 2019, 13:06

Rețineri cu focuri de armă la frontieră. Un bărbat, aflat în zona de frontieră la miezul nopții și fără actele necesare, a încercat să scape de polițiștii de frontieră, fugind spre o direcție necunoscută. După ce a fost avertizat să se oprească de mai multe ori, însă fără succes, un membru al patrulei a folosit arma din dotare pentru reținerea acestuia.

Angajații Sectorului Poliției de Frontieră Leova aflați în misiune de serviciu au fost alertați noaptea trecută de prezența unui mijloc de transport de model Jeep Grande Cherokee la doar 2,5 km de la hotarul țării, iar la câțiva metri distanță de acesta se afla o persoană. Când s-a apropiat patrula de el, acesta a pornit în goană spre un câmp arabil din proximitatea satului Sărata – Răzeși.

Pentru că bărbatul nu s-a supus avertizărilor făcute, unul dintre polițiștii de frontieră a utilizat arma din dotare și l-a împușcat. Astfel, individul a fost reținut și dus la locul faptei.

Din cercetările prealabile s-a stabilit că este un locuitor al satului Mingir, raionul Hâncești, iar motivul pentru care se afla în zona de frontieră era faptul că aștepta un apel telefonic pentru a se deplasa într-o locație indicată anterior de alți doi moldoveni, unde urmau să se întâlnească.

Mai mult decât atât, în interiorul mașinii, polițiștii au observat lipsa scaunelor destinate pasagerilor, iar ulterior au depistat că, de fapt, plăcuțele de înmatriculare moldovenești aparțineau unui alt autoturism.

Polițiștii de frontieră au dispus cercetarea cazului sub toate aspectele legale.

Bărbatul reținut la fața locului va achita o amendă pentru încălcarea regimului zonei de frontieră, iar celelalte două persoane, figurante în acest caz, au fost indentificate și se urmărește aflarea locațiilor acestora pentru a fi audiate.

Mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul SPF Leova.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X