(VIDEO) O femeie a fost prinsă în stare de ebrietate la volan. În mașină mai erau doi copii

Autor: , in Social / Uncategorized / 24 octombrie, 2019, 17:03

O șoferiță de 31 de ani a fost prinsă în stare de ebrietate în timp ce conducea pe șoseaua Muncești din sectorul Botanica al Capitalei. În mașină se mai aflau doi copii, care erau transportați fără scaune auto. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:30.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), polițiștii au observat un autoturism de model Honda care se deplasa neregulamentar.

Astfel că, la indicația legală de a opri, șoferița intenționat a apăsat pe accelerator și a început să meargă haotic pe carosabil. Având echipajul de patrulare pe urmele sale, femeia a decis totuși să oprească mașina.

În timpul discuțiilor cu ea, oamenii legii au simțit un miros puternic de alcool aparatul Drager, iar acesta a arătat în aerul expirat 0,90 mg/l de alcool.

Imediat, șoferița a fost înlăturată de la volan, iar automobilul a fost dus la parcarea specială.

Pentru iresponsabilitatea sa, femeia care a pus viața propriilor copii în pericol, urcând la volanul mașinii beată, a rămas fără permis de conducere.

INP menționează că, din cauza șoferilor imprudenți, anul acesta 185 de copii pasageri au fost implicați în accidente rutiere, 158 au suferit diferite traumatisme iar 6 au decedat.

Anterior, Guvernul Republicii Moldova a elaborat planul privind securizarea drumurilor, pentru a preveni și reduce accidentele rutiere. Acest plan include și un set de propuneri în cazul șoferilor ce vor urca în stare de ebrietate la volan.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X