Bale șochează presa britanică: Nu știu ce este Brexit. Johnson nu era primar?

Autor: , in Sport / 29 octombrie, 2019, 15:47

Gareth Bale a oferit câteva declarații care au șocat presa britanică. Accidentat, jucătorul lui Real Madrid a făcut o vizită la Londra pentru a inaugura mai multe săli de fitness. Gareth Bale a vorbit extrem de franc cu ziariştii de la The Telegraph despre modul lui de viaţă.

Fotbalistul a mărturisit că nu foloseşte reţelele sociale, nici nu se uită la ştiri deloc. De aceea, a fost întrebat dacă ştie ce înseamnă Brexit, scrie Digisport.ro.

„În proporţie de 99%, nu am idee ce înseamnă Brexit. Ştiu doar câteva chestii financiare, care mi-ar putea afecta investiţiile sau veniturile, dar nu citesc deloc despre prostiile astea. Nici măcar nu ştiu cine e prim-ministru! Boris Johnson? Nu era primar, parcă?,” a fost răspunsul lui Gareth Bale.

Jucătorul lui Real Madrid a explicat de ce este complet ignorant în domeniu.

„Nu am de ce să vorbesc despre ceva care nu mă interesează! Eu urmăresc la TV doar golf. Dacă vreţi, vă pot spune cine este numărul 1 în lume la golf! Iar după ce mă voi retrage din fotbal, mă văd într-un singur loc – pe terenul de golf. Desigur, în acest moment mă gândesc şi la alte lucruri decât fotbal pentru că se apropie momentul când voi pune ghetele în cui. Am 30 de ani, nu voi putea sta tot timpul pe o canapea”, a explicat Gareth Bale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X