Beat la volan, un șofer de 42 de ani a încercat să fugă de polițiști. Acesta a fost urmărit timp de două ore

Autor: , in Social / 29 octombrie, 2019, 14:45

Un bărbat de 42 de ani din Ocnița a fost urmărit de polițiștii Inspectoratului de Patrulare (INP), după ce a fost observat cum se deplasa haotic pe carosabil. Cazul a avut loc la data de 27 octombrie curent, în jurul orei 18:00, în orașul Drochia. Supus testului alcoolscopic, aparatul Drager a arătat 0,82 mg/l de alcool în aerul expirat.

Fiind observat de inspectorii de patrulare, șoferul automobilului de model Opel Astra a ignorat cerințele acestora de a opri. Acesta a apăsat pe accelerator și a fugit.

Polițiștii au cerut ajutorul colegilor din alte localități pentru a putea fi prins, ținând cont de faptul că acesta conducea pe timp de ceață cu viteză pe contrasens, astfel, punând în pericol viețile tuturor participanților la traficul rutier.

După două ore de urmărire, șoferul a fost prins la întrare în orașul Edineț.

În momentul verificărilor, acesta era vizibil în stare de ebrietate și emana un miros puternic de alcool, fapt pentru care a fost supus testului alcoolscopic. În aerul expirat, aparatul Drager a arătat o concentrație de 0,82 mg/l de alcool în sânge.

Pe numele acestuia, polițiștii au pornit o procedură penală, pentru faptul că a condus în stare de ebrietate, nu s-a conformat cerințelor legale ale inspectorilor de patrulare și a creat de nenumărate ori pericole de accident.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X