Pe numele unui polițist de frontieră a fost deschisă o anchetă de serviciu. Acesta este suspectat că ar fi luat mită luare de mită

Autor: , in Social / Uncategorized / 29 octombrie, 2019, 17:44

O anchetă de serviciu a fost inițiată pe numele unui angajat al Poliției de Frontieră din cadrul punctului de trecere Tudora. Acesta ar fi fost mituit pentru favorizarea trecerii ilicite de bunuri peste frontieră. Pe parcursul anchetei, acesta urmează să fie demis din funcție.

Ieri, în punctul de trecere Tudora, pe sensul de intrare în țară s-a prezentat un bărbat de 43 de ani, la volanul unui microbuz marfar. În timpul controlului de rigoare s-au depistat mai multe colete pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență. Acest fapt a și condus la întocmirea actelor de constatare privind încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane și mărfuri.

Totodată, în cadrul documentării cazului, șoferul a declarat că acesta a traversat prin punctul de trecere Tudora, unde un angajat al Poliției de Frontieră i-ar fi facilitat trecerea ilicită a frontierei, contra unei sume de bani. Însă, la intrarea în Ucraina, autoritățile de frontieră și vamale ucrainene nu i-a autorizat trecerea frontierei de stat. O perioadă acesta a staționat pe teritoriul tranzit dintre cele două puncte de trecere, ca ulterior să revină în țară pentru a se clarifica cu situația sa.

Astfel, în scopul identificării tuturor cauzelor și condițiilor care au admis să aibă loc incidentul a fost iniţiată o anchetă de serviciu pe numele polițistului de frontieră, care a cerut și primit bani pentru favorizarea trecerii ilicite a bunurilor peste frontieră. La fel, conform procedurilor vor fi sesizate autoritățile de resort.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X