Candidatul socialist la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, i-a înmânat contracandidatului său Andrei Năstase, în cadrul unei dezbateri electorale de la Jurnal TV, o cerere prealabilă prin care solicită scuze publice pentru acuzațiile acestuia că ar fi fost implicat în mafia imobiliară.

În replică, Năstase a calificat acțiunile lui Ceban drept „trucuri de prost gust”.

„În timp ce eu acționez în judecată ANRE, o instituție a statului, pentru că a majorat nejustificat tarifele la energie electrică, în timp ce eu mă bat pentru oameni, iată că dumneata alegi să mai dai pe mine în judecată. Ai mai ales s-o faci și anul trecut și mi s-a anulat mandatul pentru nimic. În disperare candidatul socialist recurge la trucuri propagandistice de prost gust”, a declarat Andrei Năstase.

El a mai spus că „după ce va ajunge primar” va desființa mafia imobiliară și își va demonstra toate declarațiile.

Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, îl acționează în judecată pe contracandidatul său Andrei Năstase. Socialistul consideră că Năstase i-a lezat demnitatea atunci când l-a acuzat de legături cu „mafia imobiliară”.

„Contracandidatul meu a declarat public, la dezbateri, că s-au făcut socialiștii complici la mafia imobiliară care a pus stăpânire pe oraș și a burdușit orașul cu 25 de mii de apartamente. Am fost învinuiți că cineva a pretins 50 de mii de euro de la agenții economici. Dar să știți că nu este nici vocea mea acolo, nici a colegilor mei. Nimeni din colegii mei nu apare în aceste video-uri, care se fac de un elev de clasa a cincea. Fiecare trebuie să fie responsabil de cele spuse și declarate public”, a declarat Ceban.

Ion Ceban susține că-i va cere despăgubiri în valoare de 41 de mii de euro lui Năstase, iar banii îi va dona unei școli pentru copii cu nevoie speciale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here