(VIDEO) 1,25 mg/l de alcool în aerul expirat de la consumul a „numai două beri”; Șofer beat criță, denunțat de un alt participat la trafic

Autor: , in Social / Uncategorized / 31 octombrie, 2019, 17:32

Un șofer beat criță a fost denunțat polițiștilor de patrulare de către un alt participant la trafic. Acesta, conducător al automobilului de model Volkswagen Passat, a fost observat cum se deplasa neuniform pe bulevardul Dacia spre strada București, încălcând regulile de circulație.

Șoferul care a sesizat poliția a urmărit traseul conducătorului mașinii de marcă Volkswagen, continuând să înștiințeze telefonic inspectorii despre fiecare moment al deplasării. La câteva minute, inspectori, care patrulau în zona centru, au stopat automobilul denunțat.

La volanul automobilului Volkswagen, bărbatul în vârstă de 42 de ani, era vizibil în stare de ebrietate. Astfel că, acesta a fost escortat la Brigada de Patrulare al INP.

Supus testului alcoolscopic, aparatul Drager a confirmat prezența alcoolului în aerul expirat fiind de 1,25 mg/l.

La întrebarea polițiștilor despre cât a servit înainte de a urca la volan, bărbatul a spus că „numai două beri”.

Pe numele acestuia a fost pornit proces penal.

INP reamintește că, dacă sunteți martorul unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului, anunțați imediat Poliția la numărul unic de telefon 067112902 sau la 112.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X