Țîcu își îndeamnă alegătorii să-l voteze pe Năstase în turul II al alegerilor

Autor: , in Actualitate / Politic / 1 noiembrie, 2019, 16:50

Octavian Țîcu, cel care a candidat din partea Partidului Unității Naționale (PUN) la alegerile din 20 octombrie la funcția de primar de Chișinău și a obținut 4,7% din voturi, își îndeamnă alegătorii să-l voteze în turul doi pe Andrei Năstase, candidatul Blocului ACYM.

Deși și-a îndemnat susținătorii să îl voteze pe Năstase, Țicu a reiterat condiția anunțată anterior, ca cei din Blocul ACUM să nu facă alianțe cu PSRM în Consiliul Municipal Chișinău.

„Preluarea orașului libertății noastre de către Ivan Ceban înseamnă izolarea noastră completă internațională și compromiterea viitorului european și românesc al Republicii Moldova, un lucru pe care nu putem să-l admitem”, a declarat Țîcu, în cadrul unui briefing de presă.

„Am declarat că îl voi susține pe Andrei Năstase în turul doi, dacă va declara ferm că nu va face alianță cu PSRM și va opta pentru o majoritate pro-europeană. Am luat act de declarația de aseară a lui Andrei Năstase că nu va face o alianță cu socialiștii, prin urmare, îmi declar susținerea mea personală și a PUN-ului pentru Andrei Năstase și îndemn locuitorii Chișinăului să voteze duminică candidatura blocului ACUM la alegerile din Chișinău”, a mai spus Octavian Țîcu.

În primul tur al scrutinului pentru alegerile din Chișinău, Octavian Țicu a obținut 4,7% din voturi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X