Un bărbat de 60 de ani ar fi provocat incendiul de la Buiucani. Acesta a fost reținut

Autor: , in Social / 1 noiembrie, 2019, 13:22

Un bărbat de 60 de ani ar fi provocat incendiul care a avut loc în scara unui bloc de tip cămin de pe strada Ion Pelivan din sectorul Buiucani al Capitalei. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru tentivă de omor, după ce a pus în pericol viața altor oameni.

Incendiul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02:00. Conform investigațiilor, flăcările au izbucnit la parterul blocului, unde erau lăsate cărucioarele pentru copii, ce au fost mistuite de foc. Mai apoi, a cuprins alte două etaje.

Pe acest caz, polițiștii au pornit un dosar penal. Bărbatul a fost reținut și a fost plasat în izolatorul de la Direcţia de Poliţie a municipiului Chișinău.

Reamintim că, cinci persoane au ajuns la spital în urma unui incendiu produs joi noaptea într-o scară de bloc din sectorul Buiucani al Capitalei. Victimele, printre care doi copii, s-au ales cu arsuri și s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Pentru a lichida incendiul a fost nevoie de intervenția a patru echipaje de pompieri și salvatori. Aceștia au evacuat din scara blocului inundată cu fum 70 de persoane.

De asemenea, alți trei locatari care au rămas blocați în apartamentul de la etajul trei au fost evacuați de salvatori cu autoscara.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X