(VIDEO) De ce au nevoie socialiștii de atâtea televiziuni? Dodon: „Nu știu. O să-i întreb”

Autor: , in Politic / Populare / 7 noiembrie, 2019, 11:27

Președintele Igor Dodon susține că nu este interesat de crearea de holdinguri media, chiar dacă în ultima perioadă trustul de presă afiliat socialiștilor a mai obținut o licență de emisie și a reușit să obțină și retransmiterea Pervîi Kanal în Republica Moldova. 

În cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, Igor Dodon a fost solicitat să comenteze acuzația premierului Maia Sandu, care a spus recent că în timp ce holdingul media al lui Vladimir Plahotniuc pierde teren în Republica Moldova, ce al socialiștilor se întărește.

Atunci când i s-a dat exemplu că socialiștii au reușit să-și creeze un nou post de televiziune, „Primul Canal Moldova”, care va preluat conținutul „Pervâi Kanal Rusia”, retransmis în prezent de Prime-ul lui Plahotniuc, Dodon a răspuns: „Da ce, mai bine îl lăsam la Plahotniuc?”.

Întrebat de ce socialiștii au nevoie de atât de multe posturi de televiziune, șeful statului a spus că nu știe, dar îi va întreba.

„Trebuie puși toți în condiții egale. Nu mă interesează crearea de holdinguri. E mult mai simplu pentru mine să merg la mai multe posturi TV. Nu am probleme să merg la orice emisiune”, a mai spus Igor Dodon.

https://www.facebook.com/secreteleputerii/videos/422111688471814/

Miercuri, 6 noiembrie, ONG-urile de media au cerut Consiliului Audiovizualului să nu faciliteze concertarea proprietății mediatice în interesul PSRM.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X