Un socialist susține că „a auzit” despre scenariul alianței PSRM-PDM, cu Ion Chicu în fruntea Guvernului

Autor: , in Politic / 8 noiembrie, 2019, 13:34

Socialistul Nicolae Pascaru susține că „a auzit” despre faptul că președintele Igor Dodon pregătește o alianță cu Partidul Democrat, iar consilierul său pe probleme economice, Ion Chicu, va fi desemnat la funcția de premier.

!!!Rectificare: Nicolae Pascaru s-a referit la cele auzite în studioul televiziunii când a spus că a auzit despre acest scenariu și nu este vorba de informații auzite anterior.

Consilierul socialist în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Nicolae Pascaru, a declarat în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV că „am auzit despre acest scenariu, am auzit informații” despre o posibilă candidatură a lui Chicu la funcția de prim-ministru, într-o coaliție dintre PSRM și PDM.

Deputatul blocului ACUM, Lilian Carp, a fost cel care a vorbit primul despre acest scenariu. Conform lui, discuțiile despre acest scenariu sunt duse de aproximativ o lună.

„Acest scenariu este verosimil și este legat de alegerile prezidențiale. Dacă analizați sondajele, vedeți că Maia Sandu crește, iar dacă Igor Dodon pierde alegerile prezidențiale de anul viitor, el dispare din viața politică”, a declarat Lilian Carp.

Totuși, șeful statului Igor Dodon spune că „socialiștii nu și-au căutat alți parteneri de guvernare și nu vor face alianță decât cu cei din Blocul ACUM”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *