Președintele Fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari, susține că Blocul ACUM vine cu o propune pentru socialiști, astfel încât Guvernul Maiei Sandu să fie salvat, și anume votarea în două lecturi a Legii asumate de Cabinetul de miniștri.

„Fracțiunile noastre a vociferat o propunere, din punctul nostru de vedere, foarte constructivă. Este vorba de votarea legii în două lecturi a actului pentru care Guvernul Maiei Sandu și-a asumat răspunderea. Am reiterat cât de importantă pentru noi este reforma justiției, deoarece pentru noi fără asta restul nu are sens”, a spus Slusari.

Deputatul a declarat că în cadrul discuției, președintele Igor Dodon a încercat să îi convingă că „niciodată nu vrea să devină Plahotniuc 2”.

„Dacă nu vrea să devină Plahotniuc 2 să arate asta. Dar noi vrem fapte, nu vorbe”, a adăugat Slusari.

Despre scenariul retragerii inițiativei de către premier, dar votarea legii de către deputați în aceeași formulă a vorbit și șeful statului.

Alte două scenarii enunțat de Dodon sunt: premierul își retrage inițiativa de asumare a răspunderii sau socialiștii vor depune moțiune de cenzură la ora 15:00.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 COMENTARIU

 1. It’s the best time to make some plans for the future and it is time
  to be happy. I’ve learn this publish and if I may just I wish to suggest you some attention-grabbing things or suggestions.
  Perhaps you could write next articles referring to this article.

  I want to learn even more issues approximately it!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here