Starul portughez Cristiano Ronaldo, înlocuit în repriza secundă a meciului câştigat de echipa sa, Juventus Torino, pe terenul formaţiei AC Milan (1-0), nu va fi sancţionat de conducerea clubului italian de fotbal pentru că a părăsit stadionul San Siro înainte de finalul jocului, anunţă presa din peninsulă, citată de cotidianul L’Equipe.

Atacantul lui Juve a putut fi văzut în imaginile oferite de televiziune cum adresează câteva cuvinte în direcţia băncii de rezerve a torinezilor, plin de supărare, înainte de a pleca direct la vestiare, după ce a fost înlocuit în minutul 55 cu argentinianul Paulo Dybala, cel care a şi marcat ulterior golul victoriei „Bătrânei Doamne”.

Potrivit postului Sky Italia, Ronaldo a părăsit apoi arena din Milano cu câteva minute înaintea fluierului final, scrie Agerpres.

Antrenorul lui Juventus, Maurizio Sarri, a explicat la finalul partidei că Ronaldo nu se afla într-o formă fizică prea bună, având „o mică problemă la genunchi”, suferită în timpul unui antrenament, decizând să-l înlocuiască tocmai pentru ca starea sa nu se agraveze. Totodată, antrenorul a schimbat rapid subiectul, precizând că „va exista o discuţie cu coechipierii săi care îi vor comunica impresiile lor”.

Dar în ciuda proporţiilor acestei polemici, Juventus nu-l va sancţiona financiar pe Cristiano Ronaldo, conform cotidianului La Gazzetta dello Sport, deşi este cunoscut faptul că Pavel Nedved, vicepreşedintele clubului şi un partizan al disciplinei stricte, nu agreează acest tip de comportament la club.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here