(VIDEO) Chicu nici „nu a bătut” la ușa Blocului ACUM. Grosu: „Un show. Îi mătură calea lui Dodon prezidențiale”

Autor: , in Politic / 14 noiembrie, 2019, 12:43

Deputații Blocului ACUM nu au discutat cu Ion Chicu, candidatul desemnat pentru funcţia de prim-ministru. Secretarul general al PAS, Igor Grosu, susține că acesta nici măcar nu a mers să discute cu Blocul ACUM.

Grosu apreciază ceea ce s-a întâmplat în ultimele 12 ore ca fiind show.

„Chicu este profilul de candidat care o să stea cuminte în anticameră și o să facă tot ce îi spune Dodon. Este profilul confortabil pentru Dodon. Un model rusesc – este țarul și este asistentul care mereu spune: „da șefu, corect, ești bravo”. Este un show”, a comentat deputatul Blocului ACUM.

În viziunea lui Grosu, Chicu are misiunea de a „mătura calea lui Dodon spre alegerile prezidențiale”.

Amintim că, aseară după ora 18:00 președintele Igor Dodon a anunțat că consilierul său, Ion chicu, este candidatul desemnat la funcția de prim-ministru, iar astăzi, Chicu a cerut Parlamentului vot de încredere.

Deputații PDM și PSRM au aprobat deja împreună în cadrul comisiei juridice numiri și imunități programul de guvernare și componența Guvernului Chicu.

De menționat că, lista Guvernului Chicu conține 7 foști sau actuali consilieri ai președintelui Igor Dodon, juristul PSRM și o rudă a șefului statului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X