(VIDEO) Noii miniștri au depus jurământul. Chicu constată cu „satisfacție” că Guvernul, Parlamentul și Președinția au viziuni similare

Autor: , in Politic / 14 noiembrie, 2019, 16:53

Noul Cabinet de miniștri, condus de Ion Chicu, a depus jurământul.

După învestire, noul prim-ministru i-a mulțumit președintelui Igor Dodon pentru „pentru înalta onoare şi încredere de a ne înainta şi a ne încredinţa această misiune foarte importantă”, iar Parlamentului pentru că a aprobat acest Guvern.

„Astăzi Republica Moldova a obţinut un nou Guvern tehnocrat, determinat să se angajeze în soluţionarea problemelor care stau în faţa cetăţenilor. Avem potenţialul necesar, demnitatea şi devotamentul faţă de ţara noastră pentru a înfrunta aceste probleme. Remarc cu satisfacţie că principalele direcţii, principalele acţiuni vizate în programul acestui Guvern se pliază în toatalitate cu recomandările, problemele care sunt specificate în foaia de parcurs menţionată de domnul preşedinte. Această coincidenţă, în opinia mea, este una firească, deoarece problemele şi provocările care stau în faţa ţării sunt evidente şi soluţia de a rezolva aceste probleme în folosul societăţii este munca asiduă a fiecăruia dintre noi”, a spus Chicu.

Noul premier și-a declarat „satisfacția că începând de astăzi avem o ocazie rară când cel puțin ramura executivă, legislativă și instituția prezidențială au aceleași opinii vizavi de problemele care stau în fața societății”.

„Ne vom bucura de suportul instituției prezidențiale atâta timp cât vom genera rezultate și ne vom îndeplini misiunea, așa cum am promis. Ne angajăm, începând de astăzi, să îndeplinim fiecare misiune așa cum credem că este mai bine”, a mai declarat Ion Chicu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X