(VIDEO) Ultimul mesaj al Maiei Sandu la Guvern: Ce le-a transmis funcționarilor publici și cetățenilor

Autor: , in Politic / Populare / 14 noiembrie, 2019, 13:45

Prim-ministra în exercițiu Maia Sandu a recomandat funcționarilor din instituțiilor statului să activeze onest și să nu facă jocurile politicului, odată ce Guvernul condus de aceasta pleacă de la guvernare. În același timp, Sandu a amintit oamenilor că puterea este la ei.

„Îi încurajez să continue să aibă o atitudine corectă în raport cu cetățenii, chiar dacă s-a schimbat Guvernul și va fi mai greu. Vreau să le amintesc că noi am reușit să dăm jos un regim corupt și, respectiv, o să reușim să-l dăm jos și pe al doilea regim corupt. De această dată această cădere a corupției va fi definitivă și mie mi-ar plăcea ca în curând să revenim și să lucrăm cu oameni onești din instituțiile statului. Invit funcționarii publici onești să nu participe în scheme, să nu se lase folosiți pentru interesele proprii și pentru interesele de partid ale celor care vor să acapareze toată puterea”, a declarat Maia Sandu.

Șefa Cabinetului de miniștri în exercițiu a avut un mesaj și pentru cetățeni. „Vreau să e spun că a fost o onoare pentru mine să îi reprezint în aceste 5 luni și vreau să le amintesc că puterea adevărată este la ei, la oameni”, a spus Sandu.

Referitor la mișcările din ultimele zile ale PSRM și PDM, Sandu a declarat că „niște băieți nesătui de putere și avere nu doar că și-au încălcat propriile promisiuni de a lupta împotriva corupției și a face viața cetățenilor mai bună, dar se uită în ochii cetățenilor și îi mint fără puc de rușine”.

„Au zis că fac un guvern tehnocrat, apolitic și încearcă să facă un guvern format aproape în totalitate din consilierii lui Dodon. Au zis că nu fac alianță între PDM și PSRM, dar au făcut o alianță în Parlament cimentată pe interese și scheme comune, pe frica comună de pușcărie”, a declarat Maia Sandu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X