Maia Sandu dezvăluie că Igor Dodon vroia să-și pună omul său în fruntea ANSA

Autor: , in Actualitate / Politic / 16 noiembrie, 2019, 12:39

Președintele Igor Dodon avea un interes foarte mare față de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) și vroia să-și pună omul său în fruntea acestei instituții.

Sandu a dezvăluit că Dodon a și înaintat un candidat în acest sens, care însă nu ar fi fost suficient de profesionist și fosta prim-ministră a respins această candidatură.

„A existat un foarte mare interes din partea domnului Dodon pentru ANSA. El vroia foarte mult să-și pună omul său în această instituție. Eu am spus că noi căutăm un om foarte bun, un specialist foarte bun, necorupt pentru că acolo sunt foarte multe scheme. El a propus un CV și eu am considerat că acesta nu este un specialist suficient de bun și noi căutam în continuare. Interesant era că pentru domnul Dodon era interesantă această agenție”, a declarat Maia Sandu în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune RTR Moldova.

Lidera PAS susține că chiar dacă în spațiul public Igor Dodon critica dur activitatea Guvernului pe care îl conducea și că avea mari pretenții față de unii miniștri, în cadrul întâlnirilor personale acesta nu aducea acuzații și argumente de ce unii șefi de ministere ar trebui să fie schimbați.

Fosta prim-ministră spune că, în mare parte, șeful statului doar își manifesta interesul față de unele ministere, dar nu argumenta ce anume nu fac bine unii miniștri.

„Când aveam aceste întâlniri, el nimic despre aceasta nu spunea, el doar spunea că îi sunt interesante unele ministere”, a adăugat Maia Sandu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X