Noul Cabinet de miniștri a numit și demis astăzi mai mulți secretari de stat. Numiri și demisii au fost operate și la ministerului Economiei și Infrastructurii.

Cei trei secretari de stat din cadrul ministerului Economiei și Infrastructurii au demisionat, astăzi noul Cabinet de miniștri aprobând demisiile acestora. Astfel, din funcții au plecat Alexandru Sonic, Ionela Costachi și Svetlana Dogotaru.

Citește și: Noi numiri la ministerul Finanțelor; Un secretar de stat demis de Guvernul Sandu, restabilit în funcție

Totodată, în cadrul ședinței de astăzi au fost numiți noi secretari de stat în cadrul acestui minister.

Vitalie Tarlev

Tarlev a mai deținut această funcție în perioada guvernării PDM, el fiind demis în vara acestui an de Guvernul condus de Maia Sandu.

Acesta a mai deținut funcția de viceministru al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, iar în perioada decembrie 2005 – iunie 2013 a fost șef al Direcției integrare europeană și colaborare internațională, Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

Din septembrie 2004 și până în iulie 2005 a fost Consilier, Ambasada Republicii Moldova în România, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, iar din mai 1997 și până în septembrie 2004 a fost șef secție la Direcția relații parlamentare externe, Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova.

Mihail Lupascu

Lupascu a fost până în prezent șef al Direcției urbanism, construcții și locuințe din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here