Bărbatul, care a vandalizat o ambulanță în raionul Ștefan Vodă, ar avea dereglări psihice. Ce spune poliția

Autor: , in Social / Uncategorized / 20 noiembrie, 2019, 16:10

Bărbatul, care a spart cu un obiect de lemn girofarul, fereastra laterală și a deteriorat caroseria ambulanței în raionul Ștefan Vodă, ar avea dereglări psihice.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ștefan Vodă, Corina Repeșciuc, când bărbatul de 31 de ani a vandalizat ambulanța, acesta era vizibil în stare de ebrietate și că ar avea dereglări psihice.

„După ce a fost reținut, s-a stabilit că, de fapt, bărbatul se afla la evidența medicului psihiatru”, a precizat Corina Repeșciuc.

Pe acest caz, poliția locală a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Actualmente, suspectul este cercetat în stare de libertate.

Reamintim că, încă o ambulanță a fost vandalizată, în timp ce echipajul se afla la solicitare. Totul s-a întâmplat aseară, în raionul Ștefan Vodă.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), echipa SAMU Ștefan Vodă, aflându-se, în satul Slobozia, în casa persoanei care a solicitat să-i fie acordat ajutorul medical, un necunoscut s-a apropiat de ambulanță. Individul a folosit un limbaj necenzurat și a lovit în autosanitară cu un obiect de lemn.

„Persoana agresivă a spart girofarul, fereastra laterală și a deteriorat caroseria. Echipa AMU a anunțat poliția, care s-a deplasat la fața locului și a documentat cazul”, a precizat administrația CNAMUP.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X