Centrul pentru combaterea traficului de persoane s-a autosesizat referitor la cazul celor doi moldoveni reținuți în Olanda

Autor: , in Social / Uncategorized / 20 noiembrie, 2019, 15:39

Centrul pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații s-a autosesizat cu privire la cazul celor doi moldoveni reținuți de forțele de ordine din Olanda, fiind bănuiți de trafic de ființe umane în privința a 65 de concetățeni. Anunțul a fost făcut public pe pagina centrului pe o rețea de socializare.

„În acest sens, Centrul pentru combaterea traficului de persoane întreprinde toate acțiunile ce se impun în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cu referire la caz”, se arată în postare.

Poliția îndeamnă oamenii ca să reclameze cazurile care se înscriu în “tiparele” infracţiunii de trafic de persoane.

„În orice situaţie de alertă apelaţi la linia fierbinte a Centrului pentru combaterea traficului de persoane +373 22 254 998, 24/24 ore sau adresați-vă personal pe adresa str. V. Alecsandri nr.1, et.3, municipiul Chișinău”, au mai scris reprezentanții centrului.

Reamintim că, un autobuz care transporta 65 de cetățeni moldoveni, inclusiv și copii, a fost reținut de polițiștii de frontieră din Olanda. Acesta se îndrepta spre centrul de primire a refugiaților din Ter Apel. Potrivit presei olandeze, toți cei 65 de moldoveni au solicitat statut de azi, iar șoferul și colegul acestuia au fost arestați pentru trafic de persoane.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X