Mihai Popșoi, reacție la acuzațiile lui Iurie Reniță: „Sunteți un mincinos și un invidios ordinar”

Autor: , in Politic / 20 noiembrie, 2019, 18:51

Deputatul Blocului ACUM, Mihai Popșoi, a venit cu o reacție la acuzațiile aduse de Iurie Reniță, după ce ultimul l-a acuzat pe Popșoi că ar fi obstrucționat activitatea comisiei parlamentare pentru Politică Externă și Integrare Europeană. „Domnule Reniță, sunteți un mincinos și un invidios ordinar”, susține Popșoi.

„Domnule Reniță, sunteți un mincinos și un invidios ordinar. Astăzi nu aveam cum să fiu la ședința Comisiei, deoarece sunt în Zagreb, la Congresul PPE alături de Maia Sandu și Andrei Nastase. Domnul Slusari v-a informat despre acest fapt. Însă știți bine că domnul Grosu m-a înlocuit la ședința Comisiei în calitate de supleant. Deci pur și simplu aveți o frustrare adâncă și nu pot decât să vă compătimesc”, a scris deputatul într-o postare publicată pe o rețea de socializare.

Totodată, în postarea acestuia, parlamentarul l-a acuzat pe Reniță că l-ar fi slujit pe Plahotniuc, când Popșoi activa în cadrul Ambasadei SUA la Chișinău.

„Cât privește celelalte speculații ale unei minți obsedate de ranchiună și invidie, pot să spun doar că în timp ce dumneavoastră erați primul numit de Filip în funcție în 2016 și l-ați slujit pe Plahotniuc în funcția de ambasador, eu am activat în cadrul Ambasadei Americane la Chișinău. Tot eu am votat împotriva Rusiei la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei. Dumneavoastră împreună cu PDM și Șor l-ați blocat pe Victor Chirilă în Comisie și nu a mai ajuns ambasador la Paris din cauza dumneavoastră. Domnule Reniță este și video cum ați coalizat cu PDM și Șor”, a mai adăugat deputatul .

Reamintim că, președintele comisiei parlamentare pentru politică externă, Iurie Reniță, l-a numit astăzi „Dodonist” pe colegul său de la Blocul ACUM, Mihai Popșoi. El îl acuză pe Popșoi că ar obstrucționat activitatea comisiei pe care o conduce.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X