Reniță îl numește „Dodonist” pe un coleg de-al său de la ACUM: E mai periculos decât socialiștii

Autor: , in Politic / 20 noiembrie, 2019, 16:38

Președintele comisiei parlamentare pentru politică externă, Iurie Reniță, îl numește „Dodonist” pe colegul său de la Blocul ACUM Mihai Popșoi. El îl acuză pe Popșoi că ar obstrucționat activitatea comisiei pe care o conduce.

„Aflu cu multă stupoare, din surse PSRM, că dodonistul “nostru” este inițiatorul obstrucționării activității Comisiei parlamentare pentru Politică Externă și Integrare Europeană pentru a treia oară consecutiv prin neparticiparea lui și a deputaților socialiști la ședințele săptămânale. Motivul obstrucționării este unul incredibil: cum de am „îndrăznit” să fac publică informația despre finanțarea PSRM și a campaniei prezidențiale a lui Igor Dodon din offshore-urile din Bahamas? De asemenea, de ce am depus un demers la Procuratura Generală, urmare căruia se efectuează urmărirea penală în cauza nr. 2016970433 de către Procuratura Anticorupție pornită pe faptul spălării banilor, fiind vizată activitatea întreprinderii “Exclusiv Media SRL, condusă de deputatul socialist Corneliu Furculiță, care este consătean cu Igor Dodon și una dintre cele mai apropiate și de încredere persoane ale șefului statului”, acuză Iurie Reniță.

El îl acuză pe Popșoi că ar fi chiar mai periculos decât socialiștii.

„Cazul evocat mai sus este cel mai concludent argument că nu am exagerat deloc când, recent, am menționat in mod public că în cadrul blocului ACUM sunt unii deputați care au fraternizat definitiv cu PSRM și cu Dodon, aceștia reprezentând un pericol politic mult mai mare decât însăși deputații socialiști, cu care, in funcție de subiecte si circumstanțe, mai poti discuta sau dialoga”, susține deputatul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X