(FOTO) „Calea Ferată din Moldova”, pregătită să funcţioneze în perioada de iarnă

Autor: , in Social / 25 noiembrie, 2019, 19:00

Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” este pregătită să funcţioneze în perioada de iarnă 2019-2020. Concluzia aparține membrilor comisiei, în frunte cu directorul general interimar, Ivan Dragni, după tradiționala inspectare de toamnă a patrimoniului feroviar.

O asemenea acţiune are loc în fiecare an şi este organizată în conformitate cu Regulile de exploatare tehnică a CFM.

În perioada 18-22 noiembrie 2019, Ivan Dragni şi membrii comisiei au vizitat toate subdiviziunile Căii Ferate a Moldovei de pe sectoarele de nord, centru şi sud ale magistralei.

Primii care au susţinut testul la gradul de pregătire pentru traficul de iarnă sunt colectivele nodurilor feroviare Ocniţa, Bălţi, Ungheni. În continuare comisia s-a deplasat spre sud, unde au vizitat nodurile feroviare Giurgiuleşti şi Basarabeasca.

Astfel că, după verificarea nodului feroviar Chişinău, membrii comisiei au decis că Î.S. „Calea Ferată din Moldova” este pregătită să funcţioneze în perioada rece a anului.

Revizia de toamnă a CFM are drept scop asigurarea funcţionării stabile a Căii Ferate a Moldovei, depistarea şi înlăturarea lacunelor şi defectelor, ce pot prezenta un potenţial pericol pentru securitatea circulaţiei trenurilor în perioada de iarnă.

Sursa foto: facebook.com/ CFM
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X