Un tânăr din Hâncești riscă până la 2 ani de închisoare. Acesta a fost prins cu marijuana la frontieră

Autor: , in Social / 26 noiembrie, 2019, 16:34

Un tânăr de 27 de ani din satul Mirești, raionul Hâncești, riscă până la 2 ani de închisoare. Acesta a fost reținut de oamenii legii după ce în baza de date a apărut consemn pe numele acestuia, iar în timpul controlului suplimentar, asupra lui a fost depistată o substanță brună cu miros specific de marijuana.

Potrivit Poliției de Frontieră, pe direcția de intrare în țară s-a apropiat un mijloc de transport ce efectua cursa Italia – Moldova. Printre călători se afla tânărul, care în baza de date a apărut cu consemn nominal, emis de către Inspectoratul de Poliție Râșcani, municipiul Chișinău, pentru comiterea unei ilegalități.

Supus verificărilor suplimentare, într-o cusutură interioară a pantalonilor s-a depistat un pachețel cu o substanță brună cu miros specific de marijuana. Audiat, acesta s-a eschivat să ofere oamenilor legii detalii referitor la originea și posesia pachețelului.

În acest sens, polițiștii de frontieră au întocmit proces verbal de constatare și audiere a incidentului, iar substanța găsită s-a transmis către laborator.

Dacă se va găsi vinovat, tânărul riscă o amendă penală pentru „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor”, în mărime de la 950 la 1.250 de unităţi convenţionale sau cu închisoare de până la 2 ani. Totodată, pentru fapta lui anterioară va fi sancționat de către IP Râșcani din Capitală.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X