Oleg Cernei, consilier raional al Partidului Acțiune și Solidaritate din Sîngerei, acuză Platforma DA de „trădare” în procesul de alegere a conducerii raionului. Contactat de Cotidianul.md, vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, a declarat că lucrurile stau cu totul altfel.

„Trei trădători de la Platforma DA au votat un președinte PD la cârma Raionului Sîngerei !!!
Tudor Tutunaru, Iamandi Gheorghe și Petrov Magdalena”, a acuzat Oleg Cernei pe Facebook.

În rezultat, a fost ales un președinte de raion de la PD și vicepreședinți de la Platforma DA și PLDM.

L-am contactat pe vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, care ne-a spus că în cazul raionului Sîngerei lucrurile ar sta cu totul altfel, și că acolo s-a creat o coaliție proeuropeană.

„Noi am creat o coaliție proeuropeană la Sîngerei. PSRM a rămas în opoziție. Pentru președintele raionului au votat și PLDM, USB sau PAD. Am avut de ales din două rele și am ales pe cea mai mică, nepermițând o coaliție PD-PSRM. PAS-ul știa poziția noastră. Noi l-am anunțat pe Igor Grosu”, a declarat pentru Cotidianul Alexandru Slusari.

Amintim că, anterior, la Strășeni și Căușeni, consilieri raionali ai Platformei DA au fost acuzați de cei din PAS că ar fi „trădat”, în condițiile în care au coalizat cu PSRM și PD. Conducerea Platformei DA a anunțat ulterior că regretă acțiunile consilierilor din cele două raioane și analizează posibilitatea excluderii acestora din partid.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here