(FOTO și VIDEO) Patru persoane, plasate în arest, pentru că vindeau Ecstasy și marijuana în preajma cluburilor de noapte din Capitală

Autor: , in Social / 29 noiembrie, 2019, 17:15

Patru persoane au fost plasate în arest, pentru că vindeau droguri de tip Ecstasy aduse din Olanda și marijuana, în preajma cluburilor de noapte. Aceștia au fost documentați pe parcursul lunii noiembrie de către procuri și ofițerii INI, pentru trafic ilicit de droguri în proporții deosebit de mari.o

În timpul documentării cazului, în zilele de weekend, trei bărbați din cei patru, vindeau droguri de tip pastile Ecstasy și marijuana în preajma cluburilor de noapte. Pentru a cumula probe, oamenii legii au efectuat mai multe achiziții de control de la aceștia.

Astfel că, unul dintre ei a fost reținut în sectorul Râșcani al Capitalei, asupra căruia au fost depistate 300 grame de marijuana, iar într-o suburbie au fost reținuți alți doi. În urma perchezițiilor efectuate în mașina și la domiciliul unuia dintre ei, au fost ridicate 300 pastile Ecstasy.

Totodată, oamenii legii au stabilit că pastile Ecstasy au fost introduse în țară prin cale de contrabandă, din Olanda, iar marijuana a fost crescută în condiții de seră. Valoarea drogurilor ridicate se estimează la 120.000 lei.

Toți cei patru bărbați din Chișinău, cu vârste cuprinse între 23 și 39 de ani, au fost plasați în arest și riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Oamenii legii continuă măsurile speciale de investigații și acțiunile de urmărire penală, iar Procuratura va reveni cu detalii odată ce acestea vor deveni disponibile pentru publicul larg.

Sursa foto: politia.md
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X