Un tânăr a fost bătut și înjunghiat, la Iași, la Balul Bobocilor. Doi moldoveni, audiați în calitate de martori

Autor: , in Social / Uncategorized / 29 noiembrie, 2019, 16:24

Un tânăr de 22 de ani, student de la Facultatea de Drept din Iaşi, a fost bătut şi înjunghiat în noaptea de joi spre vineri, în timpul Balului Bobocilor, care a avut loc la un club din municipiu. Tânărul este din localitatea Roman. Două persoane din Republica Moldova sunt audiate la poliție în calitate de martori, scrie ziaruldeiasi.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Ioana Bîlea, tânărul a fost înjunghiat în abdomen în urma unei altercații, care a avut loc într-un club din Iaşi.

„În jurul orei 1:20, am fost sesizaţi prin apel 112 de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un club din municipiul Iaşi, a fost agresat fizic. Poliţiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat mai multe persoane. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violențe, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a precizat Ioana Bîlea.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că au fost aduşi la audieri tineri în vârstă de 22 şi 23 de ani, din Republica Moldova. Se pare că persoana care a pornit conflictul este chiar victima, care s-ar fi purtat urât cu o prietenă de-a lor. Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat, că victima a fost adusă la Spitalul Sf. Spiridon de un echipaj de ambulanţă de tip B.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral, fără pierderea stării de conştienţă. Prezenta două plăgi înţepate la nivelul flancului drept din zona abdominală. A fost dirijat la Spitalul de Neurochirurgie pentru consult. Revine în Spitalul Sf. Spiridon pentru internare în secţia de Chirurgie. Pacientul este stabil hemodinamic”, a precizat Diana Cimpoeşu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X