Chicu l-a invitat pe Orban la Chișinău

Autor: , in Politic / Populare / 30 noiembrie, 2019, 16:13

Premierul Ion Chicu l-a invitat la Chișinău pe omologul său român Ludovic Orban, în cadrul unui mesaj de felicitare transmis șefului Executivului de la București cu ocazia Zilei Naționale a României.

Chicu i-a mulțumit omologului său român pentru ajutorul pe care Bucureștiul l-a oferit Republicii Moldova, manifestându-și speranța în vederea „continuării cooperării bilaterale fructuoase”.

„Exprim pe această cale înalta apreciere pentru dinamica dialogului politic bilateral şi evoluţiile importante înregistrate pe dimensiunea economică şi socială a cooperării noastre. Multitudinea proiectelor strategice implementate cu sprijinul financiar din partea Guvernului de la Bucureşti şi crearea recentă a Departamentului privind relaţia cu Republica Moldova confirmă elocvent că ţara mea continuă să rămână o prioritate de prim rang pentru autorităţile României.

Mulţumindu-vă pentru toate manifestările de implicare şi sprijin de care ne-am bucurat în cadrul Parteneriatului Strategic bilateral pentru integrare europeană a Republicii Moldova, am deosebita plăcere de a vă invita să efectuaţi o vizită la Chişinău, într-o perioadă convenabilă pentru agenda Dumneavoastră”, se arată în mesajul lui Chicu pentru Ludovic Orban.

Orban nu a efectuat, deocamdată, nicio vizită la Chișinău din noua sa postură.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X