Mesajul lui Dodon pentru Iohannis, de Ziua Naţională a României

Autor: , in Uncategorized / 1 decembrie, 2019, 11:23

De Ziua Naţională a României președintele Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare. Cu un mesaj a venit și primarul de Chișinău, Ion Ceban, în timp ce prim-ministrul Ion Chicu, dar și speakerul Zinaida Greceanîi nu au transmis până la publicarea acestei știri niciun mesaj.

Redăm mai jos mesajul președintelui Igor Dodon.

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, în numele cetăţenilor Republicii Moldova și al meu personal, transmit sincere felicitări domnului Klaus Iohannis, Președintele României, însoțite de urări de bine, pace și progres pentru poporul român.

Doresc să evidențiez cu multă satisfacție că, în prezent, relaţiile dintre Republica Moldova şi România se dezvoltă plenar în spiritul respectului reciproc și al atașamentului față de valorile comune, iar parteneriatul strategic este în continuă ascensiune.

În acest context, reiterez deschiderea țării mele de a sprijini avansarea agendei bilaterale în domeniile de interes mutual, în special în ceea ce ține de implementarea proiectelor prioritare, menite să sporească gradul de bunăstare și siguranță a cetățenilor noștri.

Reconfirmând dorinţa sinceră de valorificare deplină a legăturilor dintre ambele state, Vă rog să acceptaţi, Stimate Domnule Preşedinte, expresia înaltei mele consideraţii.

Mesajul primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Din numele meu personal și al locuitorilor municipiului Chișinău, felicit România și pe toți cei care se simt români, cu această zi importantă și de sărbătoare.

Dintotdeauna am avut relații bune de colaborare cu Statul vecin.

Primăria municipiului Chișinău a implementat, de-a lungul timpului, importante proiecte social-culturale, cu susținerea autorităților publice de peste Prut: Guvernul României, precum și cu autoritățile administrației publice locale din municipiul București, dar și din alte orașe.

Pe această cale, aduc mulțumiri autorităților române pentru deschidere și sprijinul lor de a continua să realizăm mai multe obiective comune, actualmente fiind în derulare diverse proiecte importante pentru municipiu.

La Mulți Ani, România de ziua ta!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X